Andrefiolin

Jeg snakker av og til med meg selv.  Helst når jeg har gjort noe, eller ikke gjort noe, jeg ikke burde. Eller burde. Det er sikkert noen som har tenkt på hvite frakker i rushtrafikken ut fra Trondheim noen ganger, når jeg har hatt utfordrende arbeidsdager. Jeg sitter ikke akkurat og skaller i rattet, men grimasene sier nok sitt er jeg redd, når jeg sitter på rødt lys og kjefter på meg selv. Doh!
Bedre meg enn dem, tenker vel familien hjemme.

Men så har du gode dager, med drive og fremoverlent holdning, da synger jeg i bilen. Slår takten på rattet og ser sikkert ikke noe som helst smartere ut enn når jeg sitter og river meg i håret og kjefter. Det har heldigvis ikke skjedd så ofte at jeg har hatt vinduet åpent og glemt det, for man må bruke volum når man skal synge skikkelig i bilen alene! 
Spørsmålet er: hvor kommer det uimotståelige behovet for å synge andrestemme fra? For det første kan jeg ikke å synge førstestemme rent engang. For det andre, tredje og fjerde har jeg ikke sangstemme. Jeg har såkalt relativt gehør, det ligger midt mellom absolutt gehør og absolutt ikke gehør (helt sant). Det gir meg sjelden topplassering i Sing Star og det holder meg unna mikrofonen på karaokebar. Men i bilen, alene, der må jeg synge. Andrestemme. Noen sanger er verre enn andre. Grevling i taket er verst. "Viiiiii har ikke ellediller eller krokofanter, men vi har en greeeeevling i taaaaaket". Umulig å synge vanlig, MÅ synge andrestemme! 

Med denne innsikten i den glade husmors abnormaliteter ønsker jeg leseren god helg. 

 


Bilde fra gagdonkey.com


Én kommentar

Trine

04.02.2013 kl.18:03

He he...synging er bra for kropp og sjel :)

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Mamma og kone med forfatterambisjoner, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits