Hvis det ikke spøker her- hva foregår da?

Tror du på spøkelser? 

Familien til venninnen min har ei gammel hytte. Den er fra 1800-tallet (litt usikker på årstall) og er ei lita tømmerhytte med loft. Den eneste adkomsten til loftet er gjennom et lite vindu. Her vokste bestefaren til min venninne opp sammen med sine 13 tanter. I dag bor ingen fast i hytta, men den brukes fortsatt av familien.

Disse to bildene av hytta til min venninnes familie er tatt med få sekunders mellomrom, fra samme sted. Jeg har klokketro på at alt kan forklares vitenskapelig. Det står ikke, som mange mener, i kontrast til at jeg tror det finnes "mer mellom himmel og jord enn det vi vet". Javisst er det mye som er rart, uforklarlig og mystisk, men for meg betyr det bare at ingen har kunnet forklare det- ennå. Ja, jeg er fortsatt redd Critters etter å ha sett filmen om dem som 6-åring, men det ligger i en del av hjernen rasjonaliteten ikke alltid når... 

Øverst ligger originalbildene. Under er vinduet til loftet forstørret. Hva er forklaringen på dette....?
 

2 kommentarer

ripsogvanilje

06.11.2012 kl.13:12

Karen: Man ser det man vil se ;-)

Karen

31.10.2012 kl.22:56

Har ingen forklaring.. Men "spøkelset" har i allefall ett veldig stort hode..

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Mamma og kone med forfatterambisjoner, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits