Vekterens triumf

Godt man ikke er påståelig. Og at man lærer av sist gang. Sikkerhetsvaktene på Værnes har snart bedre kjennskap til toalettsakene mine enn mannen min, for i dag har de bok en gang gått gjennom håndbagasjen min.

Jeg husket å ikke utbryte "bombe" i sikkerhetskontrollen denne gangen. Og jeg hadde pakket sekk med tanke på å skulle slippe innsjekket bagasje, så alle beholdere med innhold var mindre enn 100 ml, som jeg har lært. Jeg hadde bare et nødvendig 5-deciliters-mål, men det var tomt.

"Flytende væske nei, ånehei, haha, håhå, denne sklir gjennom LETT, jeg har sett gjennom hele sekken."

"Er denne din? Kan jeg se litt i den?"
Åååh, som vanlig. "Ja, bare se, jeg vet hva dere har sett og den er tom."

Jeg er glad jeg ikke har jobben med å grafse i andres sekker og bag'er. Jeg ser de trenger vinylhansker, og vil helst ikke vite hva de har kommet over som har bekreftet den nødvendigheten.

Hårolje. Jassåja-blikk fra vekteren. "Hah. Den er 90 ml. Den kunne vært enda større!"

Decilitermål. "Hah. Tom!" Triumferende blikk til vekteren.

Colaflaske. Full. "Oi."

Akkurat da tenkte jeg med meg selv at det kunne vært verre. Han kunne jo fort ha gjenkjent meg som personen bak dagens anbefalte blogg på VG og krevd å kroppsvisitere meg, bare fordi jeg er kjendis. Så egentlig, hvis dette var det mest ubehagelige jeg kommer til å oppleve på denne flyreisen, kan vekteren bare få stå der med det usle, triumferende blikket sitt. Som om det betyr noe.

Boarding!!

:-D

2 kommentarer

Lisej

24.10.2012 kl.21:40

hahahaha, æ dør! ;)

Tonje Periksen

24.10.2012 kl.20:54

Hahaha

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Mamma og kone med forfatterambisjoner, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits