Booty Pop! Aldri mer flat stuss?

Koneforbedringsorganet har gjennomført sin første test. Målet er å finne produkter og tjenester som kan forbedre koner, rett og slett. Å være kone er en mangefasettert oppgave. Man skal trives selv og noen skal trives med en på så mange måter. 

Koneforbedringsorganet er politisk og religiøst nøytralt, men har som utgangspunkt at en glad kone er en god kone. 

I postkassen min har det altså dumpet ned en slektning av push-up-bh'en. Når sluttet det å være juks å bruke push-up? Eller, når sluttet det å være moderne med noe annet enn push-up? Før brukte man jo ikke brystholdere engang, det var bare brystgjemmere. Og jeg mener å huske at de var mye mer i pakt med naturen, for de jobbet på lag med tyngdekraften. Men nå husker jeg tilbake til da jeg var så liten at jeg kunne brukt foreldregenerasjonens brystgjemmere som fallskjerm. Det er utrolig mye som har blitt mindre etter at jeg ble så stor at jeg så opp av lorten. Både BH'er og "store menn". Herregud så små en del store menn har blitt etter at jeg ble stor selv.

Men tilbake til Booty Pop. Nederst i innlegget her ser du den offisielle reklamen. Det ser jo ganske fantastisk ut. Tenk å slippe all trening, kirurgiske inngrep, fetttransplantasjon, kroppsholdning. Bare ta den på og "get bootypopped"!

Jeg ser allerede her at dette er noe for meg. Hvor ofte tusler ikke jeg rundt i lyserosa tights, bar mage, vindmaskin og tivoli-lollipop?

Eller? 

Vi trenger noen kriterier. Og med tanke på at vi kan komme til å teste flere ting i framtida, må de være sammenlignbare. Kanskje. Derfor går vi for en vurdering av pris, nytteverdi og en subjektiv vurdering. Som en bonus har jeg også testet den på en ektemann (min). 

Hva er Booty Pop? 

Booty Pop er en hipstertruse med innlagt padding strategisk plassert relativt høyt opp på hver side av rumpen. Hensikten er å... få større bakende. Det er noe Jennifer Lopez og Beyonce over denne trenden. Nå er det bakender som ligger nærmere den stereotypiske afroamerikanske som er in, kombinert med en muskuløs og trenet kropp. Er det ikke?
(Jeg er usikker på om afronorske bakender er stereotypisk annerledes, eller om man i det hele tatt kan si at noen er afronorsk, så for ikke å fornærme noen håper jeg publkumet lever godt med begrepet afroamerikansk). 

Pris:

Ca. 50 USD inkl frakt til Norge. 

Nytteverdi:

Hva skal man si? Hvilken nytte har man av å forstørre rumpa? Hvis man tenker seg at man har blitt kone, kan man se bort fra eventuell kurtiseringseffekt. Reklamen retter seg da også inn mot yngre jenter, som tilsynelatende skal få bedre selvtillit av å bruke dette produktet (i valgfri størrelse på paddingen...). Nå kan man selvsagt sette dette opp mot push-up-bh, hårfarge og løsvipper. Hvilken nytteverdi har det å kurtisere med booty pop installert? Jeg kan se for meg når det nærmer seg høydepunktet av kurtiseringen, buksa rives av og en håpefull ung mann med hormoner tytende ut av ørene i lykkerus tar et godt grep om.... to single Libero?

Før/etter:Før-bilde med bonus: snu skjermen opp ned. Jeg har samme profil samme hvilken vei du ser meg! Kult? :-D

 


Etter: Tja. Bedøm selv. Glemte å ta bilde rett bakfra, men se bildet nederst i innlegget så skjønner du tegninga.

 

Konklusjon:

Moralsk kan jeg, som ivrig push-up-bruker, ikke krangle på produktet og hensikten. Kan man jukse med det ene, kan man vel jukse med det andre. 
Men hvis man skal bruke denne, for eksempel i jobbsammenheng, må man da bruke den hver eneste dag? Hvis poenget er å få en attråverdig stuss, vil jeg anta at man ikke pakker innlegg i trusa for så å gjemme seg inni en romslig ulltunika. Vil man da måtte træ på seg nevnte tunika de dagene alle booty-pop'ene er til vask? 

Innspillet fra mannen er at han ikke følte seg mer lykkelig. Han mente, ikke overraskende, at det var en totalt meningsløs ting. 

Konklusjonen blir derfor at man ikke blir en bedre kone av Booty Pop. Det som hadde vært morsomt, var å ta den på og gå i byen en lørdag, med skjult kamera, for å se hvilke blikk man fikk. Jeg blir ingen glad kone, bare en rar kone.

Men for all del. Blant alle de jukseprodukter som finnes på markedet, og for en oransje 20-åring med Bare Liten Forstand, er dette helt sikkert et funky produkt! Bare husk å velg den hudfargede utgaven for maksimal effekt som prevensjon. 
Her er den offisielle Booty Pop-reklamen. Enjoy! :-)
 

 

14 kommentarer

ripsogvanilje

20.10.2012 kl.09:32

Louise Victoria og Sofie: Enjoy!

Louise Victoria og Sofie-Mari

20.10.2012 kl.00:14

bestilt <3

ripsogvanilje

19.10.2012 kl.09:35

Ida Tiller: Det er ihvertfall en kjempesuksess skal man tro alle kjendisene som snakker varmt om det :-D Fantastisk å komme på ideen :-P

Ida Tiller

19.10.2012 kl.01:47

haha, så genialt :D

ripsogvanilje

18.10.2012 kl.12:41

frøkenRyman: Ja nei jeg har nå min her, så hvem vet... humre...

ripsogvanilje

18.10.2012 kl.12:41

Stine Tokle: De skal ha for kreativiteten :-) Jeg tror faktisk de har ganske godt betalt for den... det gjelder å være fordomsfri når man tenker ideer!

ripsogvanilje

18.10.2012 kl.12:40

Lena: Javisst er det det! En liten ulempe at det ser ut som man har to digre vorter på rumpa, men... funker sikkert flott under jeans ;-)

Stine Tokle

18.10.2012 kl.12:21

Så mye rart som blir laget rundt i verden :D haha!

Lena

18.10.2012 kl.12:10

Hehe, er jo ett godt alternativ til dem som ikke har så mye rumpe da :-)

frøkenRyman

18.10.2012 kl.11:59

haha enig, dagens skratt, men vem vet, kanske jag kommer att använda den när jag skall på fest. Man skall aldrig säga aldrig;

ripsogvanilje

18.10.2012 kl.11:46

Ivett: Veldig mye rart. Men tenk så rar push-up'en var da den kom...

ripsogvanilje

18.10.2012 kl.11:45

Ditte: Værsågod! Hehe.

Ditte

18.10.2012 kl.11:38

Dagens gode latter!

Ivett

18.10.2012 kl.11:36

hehe.. så mye rart der ute :)

PS. Ikke glem å delta i trekningen av et av mine armbånd. Ta en tur innom bloggen min om du vil delta.

http://ivett-design.tumblr.com/post/33421468006/120-likes-tid-for-giveaway

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Mamma og kone med forfatterambisjoner, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits