Orgasme på face

*Some readers may find the content of this post offencive*

Jeg vet det allerede er harselert med blunkesmilefjes og at det er en kjensgjerning at det går så bra, det går SÅ bra, på Face. Men heldigvis er det ikke alle som har skjønt det. Det er noen som bare har tatt det et steg videre. Herlig! For det er noen få som ser ut som de formidler en orgasme hver gang de skriver en status, samme hva de skriver om. De skriver midt under ekstasen og skildrer sin neste. Jeg skjønner at jeg har utrolig mye å lære som husmor, mor og konemor, for min hverdag er ikke en eneste serieorgasme fra morgen til kveld. Hva er det jeg har gått glipp av? Hva er hemmeligheten? 
Gjør jeg noe feil når jeg møter venninner? Har dere noen skitne hemmeligheter dere ikke deler på face? For det ser vitterlig ut som dere forventer en orgasme neste gang dere møtes, og det ser ut som dere har hatt en hver gang dere har møttes. Hver gang. Jeg lurer på hva dere gjør når dere har lykkelunsj og hjertehjertehjertekoser dere sååååå fælt? Hyggelig med lunsj med venninner altså. Jeg har bare aldri greid å få en lunsj med venninner til å være noe mer enn en hyggelig lunsj med venninner. Det er litt begrenset hvor dyptgående og sjelehelende en kyllingsalat på Jordbærpikene kan bli, er min erfaring. 

Det kan godt være jeg har tungt for det. Jeg skal innrømme at jeg ikke har så lett for å la meg rive med og være uhemmet lykkelig sånn helt uten videre. Visst kan det drysse et hjerte eller to på face herfra også. Men kom igjen. Haha, jeg bobler over av latter her jeg sitter nydusjet og stram i ansiktshuden, sånn man blir når man ikke har smurt seg etter dusjen. Bryter jeg ut i et latteranfall nå revner jeg. 

Åååååh, stønn, aaaakkurat komme hjæm fra jobb. E så sliten, men verdens aller beste mann har laga middag. Ælske dæ! Ååååhhhh! Å i mårra e det jobb med mine suuuuuperfantastiske kolleger ijænn, ÆLSKE dåkker å! Hjertehjertehjertehjerte! STØNN!

Det skal dere ha, JA, dere sprer latter og glede! Takk! :-D

 

3 kommentarer

Sunniva Lykke

17.10.2012 kl.20:39

Glittrende!

HugoOgMonica

17.10.2012 kl.19:48

*Ler*..... Så sant så sant :)

mtamusic

17.10.2012 kl.19:47

haha helt rått skrevet.

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Mamma og kone med forfatterambisjoner, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits