Velkommen til seksjon for koneforbedring

Seksjon for koneforbedring er verdens første organ for tiltak, være seg produkter eller prosedyrer, som er å anse som en forbedring for koner verden over. Her vil jeg stille kropp og sinn til disposisjon for alle typer utprøving og komme med en fyldig rapport av både testing og konklusjon. 

Om du er kone, prøvekone, konemor, konespire, ekskone eller sympatiserer med en av de nevnte, er du velkommen til å nominere produkter og prosedyre til koneforbedringsseksjonen. Dersom du er tilbyder av noe du mener kunne gi en faktisk eller opplevd forbedring av utgangspunktet, omtaler jeg gjerne ditt tilbud. Fotodokumentasjon inngår i pakken med før- og etter-bilder der det naturlig inngår.

For de som kjenner grunnleggeren som overveiende sarkastisk; organet har et nøytralt utgangspunkt og har ærlighet som grunnlag for sitt virke. 

Kom med forslag til tester!
 

4 kommentarer

ripsogvanilje

14.10.2012 kl.09:54

photographerceciliekj: Heihei, takk for det! :-)

photographerceciliekj

13.10.2012 kl.13:50

Liker bloggen din, og følger med :)

Håper du vil like Facebook siden min? Prøver å få 250 likes, og da skal jeg ha en konkurranse. Håper du vil hjelpe meg?

Tusentakk om du orker å hjelpe :)

http://www.facebook.com/pages/Photographer-Cecilie-K-Jonassen/355786261111118

Louise Victoria, Sofie-Mari

13.10.2012 kl.13:28

Dette hørtes både teit og spennende ut på samme tid <3

andreaha

13.10.2012 kl.12:18

fin blogg!:)

koselig med kommentar tilbake :)

Ha en fin dag videre!♥

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Mamma og kone med forfatterambisjoner, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits