Tung dag som burde vært lett

Den siste uka har jeg vært supertøff i trynet. Verden, her kommer jeg. Har googlet og ikke funnet påmeldingsskjema til President for Hele Verden-skjemaet, tenkte å melde meg på men har tenkt at det sikkert kommer skjema i posten, da. 

Det har vært kjempelett å tro at jeg skal kunne leve av å skrive. Og det skal jeg, altså. Jeg skal gi det en fair sjans. Absolutt, som planlagt. 

Men så bor det noen småjævler i hjernen min, de hvisker og tisker og lusker, og nå har de samsnakket seg og gått til angrep. For hver positive tanke jeg tenker, står en av de idiotene parat og roper et negativt motsvar. Pøh, sier de, ikke TRO at du kan det heller. INGEN liker det du skriver. INGEN interesserer seg for hva du måtte mene. Herregud, som du ser ut! Har du sett hvordan du EGENTLIG ser ut? 

Jeg vet hva jeg må gjøre. Jeg må ta en alvorsprat med dem og fortelle dem for tusende gang at hvis dere skal være her, så greit. Vær her hvis dere absolutt må, men ikke rot og ikke rop. Jeg gidder ikke leke med dere uansett. Klapp igjen. 

Det er vel nå man skal gjøre noe positivt. Pusle? Rusle? Jeg har brudekjoleabstinenser. Brudekjoler er det fineste i hele verden. De lukter lykke. Jeg ønsker meg et rom fullt av brudekjoler igjen. Jeg har et ledig rom. Hmmm... Gleder meg plutselig veldig til jeg får besøk av en kommende brud som trenger hjelp med brudekjolevalget. I'm the one. Bring it on. Det kan jeg! Brudekjolenerd... :-)
 

3 kommentarer

Lisej

24.10.2012 kl.16:48

Har du? jeeeei, æ vil kåm å prøv :)

ripsogvanilje

16.10.2012 kl.18:42

Lisej: Det kainn æ så absolutt ja! Har jo plænti brudekjola her, du kan jo få kom å lek prinsesse å sjå ka du like- du vet itj før du ha prøvd forskjellige :-) Æ stille mæ te disposisjon! :-D

Lisej

16.10.2012 kl.13:57

Da kan du jølp mæ! har næstn to år på mæ å finn drømmekjolen, men d e alt for lite tid, så æ e megastressa! ;)

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Mamma og kone med forfatterambisjoner, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits