Select-katalogen har kommet! :-D

Endelig, endelig, endelig. Høstens store høydepunkt og svaret på mine begynnende bekymringer rundt den årvisse utfordringen: julegavene! 

Selectkatalogen har siden 1965- ikke mindre enn 47 samfulle år- beriket husstander landet rundt med smarte løsninger, luksus for nesten ingen penger i det hele tatt. Glem Jean Paul Gaultier, Versace, Marimekko, Aalto og Calvin Klein. Det er Select som er tidløst- uforandret i en liten mannsalder!

La meg ta deg med gjennom høstens høydepunkter!

Aldri mer kjedelig kjøkken! La disse spisebrikkene live opp bordet ved neste middagsselskap. De står perfekt til brystningspanelet, enten du valgte vinrød, sennepsgul eller den dypgrønne varianten den gangen i 1992. Dette er også en gylden anledning til å ta fram de messinglysestakene du trodde du aldri ville få bruk for igjen, de med bladutforming på stetten. Endelig kommer de til sin rett! Og hva setter stemningen mer enn en bukett roser i knopp. Bruk dem om og om igjen!

Er du en av dem som har slitt ut skoene på leting etter et eksklusivt pendelur? Har du lett i alle antikkbutikker, vært på loppemarked og auksjoner men aldri funnet noe du hadde råd til? Select har nå tatt inn dette vegguret som DU har råd til. Det ser ut som edeltre, og ingen vil noen gang tro på deg om du på gøy skulle avsløre at det egentlig ikke er det. De kommer til å le! De kommer til å si: Næææææhææææ, nå TULLER du! Gå ikke glipp av den terapeutiske effekten til dette makeløset kunststykket som kommer til å runge som et monument på urmakerkongresser verden over: Den ikke bare tikker- den tikker beroligende! Aldri mer selektiv invitasjon til dine middagsselskap! Inviter både tante Magda, hennes fraskilte mann og hans nye kone, denne tikkingen får tiår med utroskap og lausunger til å forsvinne og nye vennskap vil oppstå i en symbiose av meningsfylt og helende klokkelyd.


Nyhet! Select gjør julegavehandelen ENDA enklere! De aller beste julegavetipsene er merket "gavetips", så når du kjenner at du slites mellom å kjøpe disse sjarmerende pingvinsokkene og det tidløse, freshe fleece-settet under: vit at BEGGE er usedvanlig godt egnet som gaver. Kjøp gjerne begge, og gjør mottakeren dobbelt så glad! Har du en venn i byen med hytte på fjellet? Dette fleece-settet er designet spesielt med tanke på å passe LIKE BRA i byen som til friluftsliv. Hun vil aldri mer trenge dobbelt opp med lue og skjerf, dette kan brukes BEGGE STEDER!
Jeg greier nesten ikke å se på "før"-bildet på bildet over. Jeg kjenner meg sånn igjen! Fjernkontroller som ligger i hver sin retning på stuebordet. Fjernkontroller som har veltet. Fjernkontroller som ligger oppå avisa når jeg skal lese den. Kjenner du igjen deg? Personlig er jeg så utrolig lettet over at jeg nå kan få kjøpt denne dekorative oppbevaringsløsningen. Den er kjempelett å sette fram og kjempelett å sette bort igjen. Jeg har aldri, aldri, sett en mer anvendelig fjernkontrollholder!Når kvelden kommer og du er ferdig med alt mas og tjas, hvilken kontrast er ikke da et hvitt og kjedelig bad til din fargerike hverdag? Har du ikke alltid ønsket at også badet reflekterer dine energier og forteller dine gjester, på en diskret og klassisk måte, at her bor en familie med klasse, luksuriøs smak og sans for detaljer? Bruk dem på badet, Klistre dem i gangen, Kjøp to sett og dekorer kjøkkenet også! Disse vakre rosene kommer du ikke til å få nok av!Topp det hele med dette diskret vegguret. Du vil garantert ikke gå for noe dårligere etter å ha satt preg på hjemmet med det eksklusive pendeluret. Kompletter med dette- det kan henge hvor som helst! Hva med å kjøpe tre og skape helhet?

 

Lykke til med årets SELECT-shopping! Jeg skal sette i gang fråtsingen med en eneste gang- i år skal venner og familie få seg en virkelig overraskelse til jul :-)

6 kommentarer

ripsogvanilje

14.10.2012 kl.19:49

Tonje Periksen: Ikke sant? Løp og kjøp! Hehe.

Tonje Periksen

14.10.2012 kl.17:35

Her var det jammen mange gode ideer!! :-D

Berit Bolland

10.10.2012 kl.19:25

Ai-ai-ai! Endelig ska æ fornye badet, med de deiligste roser :-0

Irene

10.10.2012 kl.17:39

hahaha, sånn fjernkontrollholder har æ :P

Nordlænningen

10.10.2012 kl.14:50

Fliræ så e skrik!! :D Select e jo så grusomt! Du har verkele klart å fang essensn i di her grusomme produktan, å førr ein gångs skyld gjort ordet Select tell nå gøy :) Du e bære jæv :)

andreaha

10.10.2012 kl.14:22

fin blogg!:)

koselig med kommentar tilbake også :)

ha en fin dag videre!

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Mamma og kone med forfatterambisjoner, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits