"Anti-Shake" tights

Denne reklamen driver og popper opp på bloggen min: 

Frontet, øh, backet av en modell som jeg regner med sliter sånn med at rompa rister under trening at det går på livskvaliteten løs. Men greit, ei fin rumpe er behagelig for øyet, det ser jo jeg også. Jeg ser og ser. 

Men alvorlig? Anti-Shake Tights? BH med god støtte forstår jeg. Koseposene har det med å, hm, utarte med årene. Og før de årene vil man kanskje forhindre at de utarter mer enn nødvendig. De utarter nedover, på en måte. Det er synd og skam, men de strekker seg ikke mot himmelen. Gjorde en teologisk refleksjon her om dagen, over legningen til den eventuelt allmektige i himmelen som ikke løfter dem opp til seg. Men nok om det. Såvidt jeg har registrert utvikler ingen rumper, ei heller står de normalt i fare for, å utvikle det nedadvendte stilkfestet. Jeg har aldri hørt om noen som må foreta rumpereduksjon på grunn av overbelastning av rygg, skuldre eller andre muskelgrupper. Så hva er hensikten med "Anti-Shake" tights? Om rumpa ikke vokser på stilk, må det vel være noe begrenset hvor mye den faktisk kan riste? Kan man riste løst noe, eller få overbelastningsskader av risting? Nå er jeg selv født med lang rumpe, ikke stor rumpe, så jeg vet ikke hvordan andres rister. 

Og hva holder den inne? Hemmeligheter? Hvorfor er den vevd tettere? Hvorfor skal den holde RUMPA inn? Driver vi ikke og trener vett og forstand av oss for at den stakkars fett- og muskelansamlingen skal stikke UT i disse wiggle-wiggle-Beyonce-tider? Eller.. en eller annen sånn der artist med stor ende. Jeg hører på Sivert Høyem og Fleetwood Mac og Åge, jeg er ikke helt oppdatert på VG-lista.

"Løfter" skjønner jeg. Jeg regner med man må tenke seg om når man drar den på seg. Vi med lange rumper må starte å tenke oppsamling midtveis på låret og dra alt med oss opp. Det er sånn det funker, ikke sant? Så får man samlet alt i en pen sprettrumpebukett? Som ikke rister? 

Hvorfor skal man trene da, da? Jeg synes det er litt ålreit å dasse rundt med rumpa på knærne når jeg har vært litt slapp en stund. Forandringen er åpenbar etter noen treningsøkter og etter noen pinefulle dager uten frityrmat og sjokkis. Litt av selve poenget med å trene- for meg- er den tilfredsstillende følelsen ved å dra på seg buksa med plass til LITT kortere rumpa og LITT smalere midje og kjenne at knappen lirker seg på plass og man fortsatt kan puste. 

Tanken på å skulle dra på seg treningsklær for å TA SEG BRA UT er for meg så fjern at jeg må passe på å ikke ha drikke i munnen mens jeg tenker den. Jeg har ei sånn derre trang blank bukse jeg har betalt noen kroner for og jeg har treningstopper med et-eller-annet navn på i stoff som puster, fordi det kjennes bra. Så jeg koster litt jeg også når jeg svinser rundt i treningsmodus. Men jeg kaster hodet bakover, gaper høyt og LER så amalgamfyllingene glinser og rister når jeg ser en av de derre oransje fjasebertene stå med Anti-Shake tights og trippe på tredemølla i 2,5 km/t og mest av alt trene nakken under belastningen av de kolossale mengdene extensions og mascara, eller ta den mest lyskryssbefengte ruta i sentrum for å få hvilt nok ved rød mann til å slippe å pudre seg underveis. 

Her blir ikke kjøpt anti-shake-tights. Shake loose, sier jeg! Bruk sju hundre kroner på en bedre middag i stedet :-)


Og om noen andre skulle ønske produktomtale er jeg tilgjengelig på innboks.

7 kommentarer

ripsogvanilje

08.10.2012 kl.12:19

MARINA: Tusen takk, verdens beste Marina. I love you! Når jeg blir stor og blir forfatter skal jeg skrive en bok, og i boka skal jeg skrive inn en hest :-)

MARINA

08.10.2012 kl.11:41

DU KAN JO BLI EN FORFATTTER , JO SÅ MYE DU KAN GÅR DET ANT AT DU KAN SKRIVE EN BOK OM EN HEST. HI HI,MAMMA JEG GLEDER MEG TIL DU BLIR EN FORFATTER. DU ER VERDENS BESTE MAMMA

ripsogvanilje

08.10.2012 kl.11:27

Linn Høyem: Jeg har aldri prøvd den, det kan godt hende den er supergod ;-) Jeg har ikke nødvendigvis inngående kunnskap og erfaring om alt jeg reflekterer over, hehe. Men det fører jo stort sett til at jeg lærer noe nytt, det kan jo aldri være feil, eller? :-)

Linn Høyem

08.10.2012 kl.11:23

Jeg for min del elsker den buksa! Beste buksa jeg har:)

Ditte

08.10.2012 kl.11:06

Formiddagens gode latter :o)

Rips

08.10.2012 kl.10:19

Jeg må *presisere*

Argh.

Rips

08.10.2012 kl.10:17

En god venninne kommenterte at jeg ikke har stor nok rumpe til å ha erfart at sånne tights gjør at de med stor rumpe kan jogge uten å få vondt og få applaus bakfra når de beveger seg med stor fart framover. Jeg takker for tilbakemeldingen og har med det lært noe om anatomi i dag også. Ingenting er bedre enn at det hjelper noen. Men jeg må presiserer, angående at ræva applauderer når man løper: min egen er riktignok ikke stor, men som nevnt lang. Den er også overraskende slapp til liten rumpe å være så det med applaus kjenner jeg igjen. Jeg har imidlertid alltid tenkt at det er fint å være født med heiagjeng! :-)

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits