Blåveis

Det er alltid kos å starte dagen med å ha god tid. Hente tassen på halvannet opp i senga vår og dorme videre på ett øye mens han kravler rundt og babler og leker. Skryte og le med ham når han greier å slå på iPhonen til mor, og fornøyd konstatere at han blir nok sittende og trykke på den en stund. Idyllen topper seg når iPhonen til mor kommer susende gjennom lufta i 100 km/t, kastet målrettet av imponerende sterk barnehånd, og får en fulltreffer i utkanten av øyebrynet. Så rørende er det at tårene spretter hos mor. Så flink han er til å sikte! Og jeg har lenge tenkt på permanent sminke, nå får jeg i det minste testet ut om blått står til øynene om jeg skulle gå til det skrittet. 

Og så ut på tur i fine høstværet. Hilse på nye naboer og i mitt stille sinn lure på hva de synes om det foreløpig diskret blåøyet mitt.

De virket kanskje litt... reserverte?
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits