Min virtuelle makeover

Nå har jeg prøvd en virtuell makeover. Det gikk jo kjempebra. Prøvde masse forskjellige farger og frisyrer. Dette var egentlig det beste jeg kom fram til. Tro om det blir bra nå til vinteren....?Én kommentar

Den_flinke_jenta

04.11.2011 kl.01:59

Svar: Ja, det er virkelig sant det der med at det hjelper faktisk å blogge. Helt rart for meg i grunn siden jeg er anonym, men likevel klarer jeg derfor å være mer ærlig med meg selv og sette ord på følelsene mine. Både de positive og de negative.

Tja, det har kanskje ikke blitt så mye positiv skriving på meg, glemmer jo det til tider. Kanskje jeg også skal fokusere litt mer på på å skrive ned positive tanker og følelser?

Så tusen takk for at du deler litt av din erfaring og at du er så ærlig med meg :)

LYKKE TIL videre til deg også; stay strong :)

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits