Den greske 7-åringen

Nå er det sikkert en grunn til at jeg ikke brukes som økonomisk rådgiver for noen som driver særlige større geskjefter enn en avmagret sparegris i kjøkkenskapet. Selv der aner det meg at mine tjenester er i ferd med å bli overflødige.

Nå har det seg også sånn at jeg i min småborgerlighet og lite internasjonalt overskuende hverdag, og med min skrikende mangel på analytiske evner, ikke har tilbragt veldig mye tid på å sette meg inn i alle aspekter av finansuroen i Europa. Egentlig ingen, bortsett fra å sjekke om den italienske rødvinen har blitt dyrere i det siste. Og det skal sies, at det tror jeg helt sikkert at opptar en god finansanalytiker også, de kan jo ikke drikke sjampis HELE tiden. Så så HELT borte er jeg ikke på området likevel, viser det seg.  

Men så mye har jeg skjønt, og hadde jeg drukket to glass italiensk rødvin nå så hadde jeg sagt det uten de to foregående setningene, at tilbyr du en 7-åring valget mellom å likevel ikke få lørdagsgodtet inndratt eller å bli sikret en god pensjonsavtale, trenger man ikke være noen andre enn en bloggende, blek og dvask småbarnsmamma i gråmelert joggebukse for å skjønne hva det ender med. Men hva har 7-åringen busta deg på når han får lov til å ta det valget selv om du vet det er feil?

Oh well.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits