5 gøyale ting å gjøre på Halloween

1. Bor du i nærheten av kirkegården, som oss? Ta med to-tre doruller eller spander en bandasje. Sett vinduet litt på barnerommet litt på gløtt etter at poden har sovnet og fest den ene enden av zombie-drakten i vindusposten, som om den har hektet seg fast i noe. Ta turen bort til kirkegården og putt den andre enden ned i jorda. Hold deg for guds skyld alle graver og nøy deg med en cm dybde. Det å bli tatt for å stå å grave på kirkegården midt på natta har en tendens til å være vanskelig å bortforklare.

2. Kle deg i et realt zombiekostyme, sørg for nok liksomblod og ha lommelykt klar for lys nedenfra og opp-effekt når tiden er inne. Dander etpar oransje lykter på trappa for å signalisere at det er verdt å stoppe. Når det ringer på, vent akkurat passe lenge, røsk opp døra og brøl og spytt mens du lyser opp ansiktet nedenfra.

3. Tøy tiden mellom måltidene til hunden og la ham stå i gangen når dørklokka begynner å ringe. Du vil bli overrasket over hvor stille det blir på Halloween neste år etter at den sultne hunden, med en passende dose liksomblod smurt utover ansiktet, har ønsket et par plast-gadget-unger velkommen.

4.Ta en midnattstur på kirkegården for å vise ungene at det er helt tomt. Bli borte. Dukk opp igjen. Plutselig.

5. Jeg burde sikkert hatt nummer fem også. Det får bli å leie en film, stenge døra og ha filmkveld med smågodt og popcorn og brus med ungene. Det har vi i kveld. Og hunden sitter tett, tett inntil meg og ser mot døra og vinduene og knurrer....

Bilde fra k9ring.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits