Jeg har spist selv

I dag hadde jeg så god tid mellom to avtaler at det lå liksom i kortene at det måtte bli en liten pustepause på Jordbærpikene. Kaffe, puske og kose med mini og en sjokolademuffins, en nybakt en med hele biter av smeltet sjokolade i. Mmmm....

Så en liten runde for å kikke litt, og handle noe småtteri på matbutikken. Hilse på bekjente og smile høflig til betjeningen.

Til slutt en liten tur innom stellerommet.

På stellerommet stod et speil, og i speilet var jeg, ganske strigla med kammet hår og skjerf og rene pene klær.

Og sjokolade i hele ansiktet.

Mmmm...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits