Halloween og hakkete synapser

Det rykker i synapsene etter to netter med fint lite søvn. Kaffen og ringene under øynene mørkner i takt, time for time, men etter noen toppede teskjeer svart kaffe med straffbart høy koffeingehalt er jeg klar til dyst. Og det finnes så mye bra i foundation nå for tiden. Bra- så folk flest jeg møter på min vei i dag ikke tror jeg har startet Halloween-feiringen for tidlig.

Ikke at jeg feirer Halloween... jeg skal ta med jentene på kirkegården i år også for å vise dem at alle er på plass og at ingen zombier har vært på badet og stjålet doruller. Jeg synes Halloween er noe skikkelig... juggel! Det er mye annet jeg heller vil bruke pengene mine på enn oransje plastbøtter ungene skal drasse med seg rundt for å tigge sukker og E på en helt vanlig ukedag. Skal man adoptere en skikk, eller finne en gammel skikk og feire den, kan man gjøre det på en måte som er mer ektefølt enn å generere tre kilo plast per unge. For Halloween synes jeg kanskje en midnattstur til kirkegården med lykt for å fortelle ungene om Halloweens opprinnelse kan være vel så kult som dør-til-dør-tigging. Såvidt jeg vet handler ikke Halloween om verken plastikktilbedelse eller matmangel i noen av kulturene som feirer avarter av denne, og sukkeravhengighet er et relativt vestlig fenomen som er jevnt spredt over hele året.

Ha en strålende dag!

 

Dette er vel meg det, da, når jeg forteller ungene hva jeg mener om Halloween.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits