Bryllup!

Da er bryllupsinvitasjoner sendt ut! Før jeg rakk å skrive noe om dåpen... Men jeg skal legge ut det også, snart!

Bryllupet står tidlig neste sommer, og jeg må nok jobbe litt med å ikke tenke på bryllup på noe som er forbeholdt purunge spurver... Jeg er jo ganske purung da. Riktignok ikke så veldig spurv, mer en... gås? Høne? Noe relativt landbasert, tungstartet og tamt. Men likevel.

Gleder meg veldig. Til bryllupet, men like mye til å legge til rette for at de som kommer får en flott opplevelse :-)
Juhuuu!

2 kommentarer

ripsogvanilje

03.11.2011 kl.10:06

Catrine R: Hihi, ja det blir morsomt dette :-) Må vel dele noe av planleggingen på bloggen ja, men har ingen planer om å bli helt bridezilla. Her blir det ikke dopapir med monogram og sju meter slep, men det kan vel bli bryllup av det likevel :-)

Catrine R

02.11.2011 kl.00:04

Såååå gøy:-) Gratulerer!! Du bli en nyyyyyyyyyydelig brud. Gleder meg til å lese om bryllupsplanlegging og ymse framover:-D

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits