Dusteuke!!!!

Advarsel: ikke les dette hvis du trenger en oppmuntring. Dette er 100% negativt og kommer til å gjøre deg trist og traurig resten av dagen.

Denne uka begynner å kvalifisere til å gå noe helt enormt i glemmeboka, faktisk ville det riktigste vært å gå i hi og komme ut igjen i neste uke en gang. Soddet jeg skulle lage til barnedåpen måtte jeg kaste for jeg ble sjaber og dermed ble 15 liter kraft jeg hadde brukt to dager på å koke, dårlig. Så ble jeg sjaber ja. Noen har skrevet "Vask meg" i støvet på skjenken på stua. Det hadde sikkert tatt kortere tid å vaske over den jævla skjenken selv.
Noen ganger lurer jeg på om jeg har gått på litt for store oppgaver, uten å se an konsekvensene.


Den andre batchen med sodd jeg laget kom jeg hakket lenger med, jeg stod i to timer og kuttet opp lammekjøtt i små terninger og kokte. Så røk støtfangeren på den ene bilen, så den må på verksted. Jeg mangler fortsatt noe kjøtt for å gjøre ferdig soddet og de skal kokes i krafta og den kan jeg ikke drive å varme opp mange ganger, uten bil får jeg ikke tak i riktig kjøtt og da blir vel det forsøket kasta også.

Kontoen er forresten tom, det gjelder ALLE kontoer, så det hadde ikke hjulpet om jeg hadde hatt bil å komme meg til en skikkelig kjøttbutikk med. Det er lenge til neste lønn, ungene mangler bukser og støvler og babyen mangler bodyer, jeg må snart klippe opp noen og si at bolero er det siste store for babyer.

Gubben har fortsatt ikke lært seg å skjønne hva jeg tenker, helst før jeg tenker det selv, og vi har INGENTING i kjøleskapet. Ikke noe som passer sammen ihvertfall. Og det som passer sammen greier jeg enten ikke å identifisere eller å lage noe godt av. Poteten er overkokt eller underkokt, fisken er kald inni og såpass som en grandis er ikke å oppdrive i fryseren, som forøvrig er stappfull av ubrukelige ting som ingen her i huset kan å lage noe godt av. Det blir i hvert fall ikke gjort.

Falck var nettopp her og hentet stasjonsvogna. Møkkabil. Sikker som banken om ulykken først skulle være ute, men så må vi rane en bank tvert det er noe lite med den også. Mercedes... håper Falck-bilen kræsjer og bilen min flyr av og rett i en fjellvegg (og Falck-sjåføren ikke skader seg, stakkar, så jeg får kjøpt meg en Volvo 340 Variomatic fra midten av 80-tallet. Går som ei klokke, alt kan repareres med duct-tape og utgifter til stereoanlegg er helt unødvendig siden man ikke hører radioen over motorduren uansett. Sikker er den også, siden den ikke kommer opp i mer enn ca. 90 km/t før den høres ut som den kommer til å eksplodere- eller lette.

Det var den ene støtdemperen som røk på Sjarmedesen. Begge må byttes. Så må de vel bytte støtfangeren også, etter at jeg kjørte i bakenden på en bil på Pirbrua i vår.
I kveld har vi tre-dobbel booking og et logistikkproblem selv med to biler, nå har vi bare en 2-seter og ingenting går opp i det hele tatt. Og den 2-seteren er grundig rengjort, pusset, reparert og klar for salg så det er bare et spørsmål om hvor lenge vi har den også. Hvis ikke den også ramler sammen før vi får solgt den, da. Den henger godt sammen, det er ikke det. Men det kan jo hende jeg skal kjøre den, og med min konsentrasjonsevne er det et under at jeg ikke har totalvraket flere biler enn jeg har.

I går skulle jeg få en opptur, det var tid for en ny kurskveld på apellmerkekurs med hunden. Det er kjempegøy, og det er kanonmorsomt å oppleve litt framgang på lydighetsfronten! Vi skulle egentlig satse på apellmerkeprøve i begynnelsen av oktober, men det var før jeg oppdaget at det kræsjet med en utstilling jeg hadde lovt å melde ham på. Så det blir jo IKKE noe av, hadde jo ikke gleda meg særlig til det... liksom. Jeg kjørte innover til kurset bare for å fortelle at nå kjører jeg hjem igjen, for der kræsja formen. Dro hjem og rett i sofaen. Tenkte jeg kunne se en film, kanskje... Video On Demand er superkjekt, leier ofte film på cdon.com og kobler pc'en rett på tv og anlegg. Men nei, bare klikk. Ingen film. Gadd å sette på tv'en da. Fjernkontrollen til tv'en er død, så den må skrus på på 70-tallsvis, med knapp på selve TV'en. Retro! Den stod på TV2 Kliss, og der ble det stående, siden fjernkontrollen til tuneren døde i helga og jeg ikke gidder å sitte ved tuneren og zappe.

Så er det barnedåp, hjemme, hvor veggfargen lys toscana har blitt til mørk toscana og ingenting er ferdig og bunadsskjorta mi er ødelagt og bunaden går sikkert ikke på meg engang og soddet må kastes. Jeg ser ikke bort fra at det blir Gilde grillpølse og brød. Eller Landlord-pølser, for å matche økonomien. Hvis de har pølser da. Jeg kan alltids servere springvann og nudler. De blir sikkert overkokt, men la gå.

Og nå tenker jeg at jeg har gitt din dag et skikkelig LØFT. Jeg skulle gjerne drodlet litt rundt de positive sidene, effektene og konsekvensene av alt det negative, men synes det ville ødelegge en så gjennomført negativ innstilling til denne uka. Akkurat i øyeblikket virker det som en komplett negativ holdning er det eneste jeg er i stand til å gjennomføre. Og det hadde jo vært fint å få til NOE denne uka uten at det skjærer seg! Og som for å understreke at det ikke er noe som helst positivt å hente i verden for meg akkurat nå, så hørte jeg i går at det blir ingen høstfarger i år, for bjørka har fått en eller annen sopp som gjør at den slipper bladene uten å få høstfarger først. Dermed er det eneste kule med høsten bare borte, det går rett fra dårlig, våt sommer til mørk, grå høst.

Jeg kunne jo jobbet litt, men jeg kommer ikke inn på noen av de riktige serverne for å gjøre det jeg må gjøre fordi jeg mangler en pin-kode, det er noe kødd med nettleseren, og jeg mangler et passord. Og om jeg først greier det, kobler nettet ut i tide og utide, så jeg må restarte alt og mister alt jeg har gjort fordi autolagringen ikke fungerer som den skal.

For ei dusteuke!

I'll be back....
2 kommentarer

ripsogvanilje

05.10.2011 kl.14:47

FJERNSKRiVER: Haha, takk for den! Nå har det meste rettet seg betraktelig, og det har blant annet kommet en nyoppusset stue og veldig godt sodd ut av dette- så aldri så ille osv... :-D

FJERNSKRiVER

05.10.2011 kl.14:20

Dette hørtes vodt og slitsomt ut (og litt spennende)...

Men du kan i alle fall SKRIVE!

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits