Første, andre, tredje...

Hadde to oppdrag på Melhus i dag. 1: Handle- med bankkortet. 2. Levere bibliotekbøker. Pengepungen ligger som oftest i stelleveska og den mente jeg var i bilen, så jeg heiv meg i bilen og dro.

Første forsøk: Kom til Melhus, tok med mini i bilstol, fant handlevogn, fant polett, plasserte poden, fant alt jeg skulle ha og kom til kassen.

Pengepungen hadde jeg glemt å se etter i bilen, og hadde den ihvertfall ikke med inn. Ut i bilen og lete, men nei... ingen pengepung, ikke en stelleveske engang. Kom jeg på at jeg har egentlig ikke sett siden forrige onsdag, og aner ikke hvor jeg sist brukte det. Og bibliotekbøkene var ikke med, så det var bare å reversere prosessen med vogn og polett og baby og stable seg i bilen og kjøre hjem igjen. Forrige onsdag var jeg på jobb en tur, så jeg ringte dit for å sjekke om den lå på kontoret mitt. Men nei...

Kjørte hjem igjen, buset inn og fant stelleveska og åpnet for å finne pengepungen. Lette overalt, men nei.

Så fant jeg et bankkort jeg kunne bruke om jeg bare overførte litt internt mellom kontiene mine. Reddet! Det kortet har jeg på et annet sted enn de andre fordi det egentlig ikke er i bruk lenger. Hunden spiste på det så stripa sluttet å fungere. Men chip'en fungerte fortsatt så det var jo en nødløsning.

Andre forsøk, og samme prosedyre igjen. Samme dame i kassen, og jeg lirte av meg en selvironisk haha-lekse om hvor dumt det var å glemme kortet.

AVVIST.

Doh. Det blir selvsagt deaktivert en stund etter at man har fått erstatningskort...

Og bibliotekbøkene stod trygt i bokhylla hjemme, så de fikk jeg ikke levert.

Hjemme igjen, og ny leterunde, denne gangen over hele huset etter først å ha trålet bilen. Ingen pengepung å finne og jeg begynte virkelig å lure- både på pengepungen og meg selv.

Jeg måtte bare prøve en siste gang- i stelleveska som allerede var gjennomsøkt. Pengepungen er selvsagt det første jeg finner.

Tredje forsøk. Endelig fikk jeg handlet, stum gjennom kassen denne gangen.

Men bibliotekbøkene- de står godt i bokhylla.

Jeg skulle gjerne skyldt på ammetåke. Dessverre må jeg innrømme at det her er snakk om generelt lavt skydekke...
Én kommentar

Rita K

05.09.2011 kl.21:33

Følt egentlig at d va litt feil å trykk "Bli den første blant dine venner til å like dette.", så æ ska la vær, hehe... Du Torunn, du Torunn... :-)

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits