Endelig kommer de hjem!

Endelig kommer tuppene hjem fra pappaferie! Tre og ei halv uke har de vært borte. Jeg tror det har gjort godt for alle- dårlig vær i begynnelsen av ferien gjorde sitt til at ungene etterhvert ble usikre på om de kom til å savne meg i det hele tatt, tror jeg! Og jeg rakk aldri å spørre hvordan de tolket det faktum at jeg nesten, veldig nesten, sendte dem med et fly til Oslo i stedec for Bergen da de skulle reise. Dama bak skranken var bare litt våknere enn meg- hun slapp dem gjennom men hanket dem inn før de kom inn på flyet.

Men nå, om kun få minutter, kommer sangfugler svevende, softfilteret går på og det vokser blomster på rullebanen når de takser inn til gate'n. Flyvertinner og kabinpersonale bryter ut i spontan sang og koordinert dans og... Vel. Kanskje ikke. Men de kommer, jeg gleder meg og tror nok ganske sikkert at jeg har blitt en litt bedre mamma mens de har vært borte. Kanskje.
:-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits