5 bittesmå lykketing tidlig tirsdag morgen

Arveprinsen på 12 uker startet dagen i sedvanlig tid sånn rundt 6. Veltet meg ut av senga, kranglet meg inn i morgenkåpen og tøffet på badet for bleieskift fulgt av melkeoppvarming og retur til ikke riktig våken feriepappa med baby og flaske for frokost på senga. Registrerte selv gjennom groggy hornhinner at ingen gode feer hadde utrettet mirakler på kjøkkenet mens jeg sov, så jeg gryntet meg tilbake for å ta et oppgjør med virkeligheten.

Lykke 1: Få et smil fra stellebordet fra bitteliten baby som snart har tenkt å bli fem kilo og som akkurat har skjønt hvordan smilemusklene i ansiktet kan redde en hel dag for en forvirret mamma.

Lykke 2: I villrede om hvor jeg skulle begynne i kaoset, tok jeg tomflasker først. Etpar farrisflasker, en ølboks og to tomme vinflasker. Men se! Den ene var jo ikke tom! En hel vinflaske har stått på kjøkkenbenken min og sett meg gå forbi og ikke sagt noenting! Den var nok glad for å bli oppdaget. Lite vet den om dens skjebne i kveld.

Lykke 3: Varmt vann, kaffe, presskanne. Snuse... ahhhh. Dagen er snart i gang.

Lykke 4: I den grad en hund kan se søvndrukken ut, så var dog'en det. Et skikkelig trøtt boxertryne kom ruslende fra stua og stod med hodet på skakke i døra og lurte på om jeg hadde tenkt å gjøre noe med den tomme vannskåla. Suuuuukkk...... og rask luffing over kjøkkengulvet når matmor endelig hadde skjønt tegninga. En drikkerunde senere kom et klissvått boxertryne stikkende frem mellom knærne mine etter å ha skubbet seg vei gjennom morgenkåpa, og to vidt satte øyne kikket på meg mens sikkelet fortsatt rant fra kjeften hans. Prince Charming er ute etter litt kos.


Er babyen snart stor nok til å leke med...?Lykke 5: Etter å ha lagt morgenkåpa på vask og vasket leggene fri for hundesikkel, la jeg merke til pippippens kvitring i morgensola. Kvitre i morgensola ja. Det skal jeg også straks, så snart kaffen er ferdig og skjenket opp i min høyt verdsatte kaffekopp- den laget min kjempegode nabo til meg den gangen jeg bodde ved Bergen og ikke fant den Perfekte kaffekoppen. Og den ER helt perfekt!

Ønsker alle en riktig god tirsdag, og om det er sånn at værmeldingen har meldt Trondheim i hele landet til i dag, skal landets borgere være glade for det, for her er det perfekt sommervær!

6 kommentarer

FruGjerdrum

19.07.2011 kl.12:53

finnn blog , jeg ønsker å følge deg !

Veronica S

19.07.2011 kl.11:20

Barn og dyr kan virkelig redde en hel dag!

Henriette Stenerud

19.07.2011 kl.10:20

Kjempe fin blogg, stå på! koselig med en kommentar tilbake :)

pedersenfrua

19.07.2011 kl.10:15

Lykke!!

henrietteof

19.07.2011 kl.10:08

Kjempe fin blogg :)

Monica

19.07.2011 kl.09:16

Så herlig! Barn kan virkelig redde dagene, altså! :D

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits