Kaffe..... mer kaffe....

 

Long day ahead.... Våknet og kjente at her er humøret helt på bånn.

Stod opp, vekket kidsa, fikk dem på badet. Det så ut til at de hadde hatt samme tanke i hodet da de våknet. Det tok under tre sekunder før den ene klaget: "Ååååååeeeeeh! Hun ser på meg"!
Det trykket umiddelbart "alt-er-galt"-bryteren min helt inn, og snart trampet jeg rundt i huset og forbannet alt jeg kom over og serieerklærte katastrofeområder.

Smil. Smil. Smil. Smil. Smil. Smiiiiiiiiiil!!!!

Hva tenker jeg på?! Det er for tidlig for tvangsterapi- jeg har ikke drukket kaffe ennå...!
Det kan bare gå oppover.

  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits