Hjerter, for svingende!

<3 <3 <3 <3

Hjerter! Vi må ha hjerter! Hjerter kan IKKE brukes for ofte. Det finnes en egen målestokk på Facebook, den som måler hvor lykkelig du er, hvor god venninne du er og hvor glad du er for venninnene dine, barna dine, tantene dine, mødrene dine, fedrene dine, kattene dine, tærne dine. Ofte "gledes" det eller det er "gledings" i forbindelse med hjertene.

Noen har flere gledings'er enn andre. Det er tilsynelatende hjemlige gleder som gir mest gledings, etter antall hjerter å dømme. Du verden, vi er altså SÅ lykkelige! Se, så mange hjerter! Det som er mer overraskende er graden av gledings venninner gir. Med hjerter uttrykker vi at vi har forsøstret oss med våre venninner til de grader at de behjertes på samme nivå som barna, foreldrene og kjæresten. Ja, for ektemann og samboer er vel å merke kjæreste når vi oppdaterer statusen på fredag kveld, etter to glass vin, før biff'en og bernaisen, for å illustrere at vi nå koser oss noe så inni granskauen at verden må vite at her blomstrer ekteskapet og kjærligheten og samholdet og vi er gudbedre meg så lykkelig gift og samboende at vi får ikke uttrykt det uten et forsøk på å tømme tastaturet for hjerter.

Når man er ferdig å kopiere hjertestatuser for å masseberømme slekt, venner og familie for deres positive betydning for en, skal man altså behjerte hver og en individuelt med statuser. De inneholder faste faktorer: Navn, sted, mat/drikke. Og så hjerter. Og så er det de BESTE, altså!

Behjerting brukes overraskende likt av fjortiser og førtiser. Bestemødre behjerter hverandre kraftig i forbindelse med gratulasjoner for det nye barnebarnet, på lik linje med at fjortisjenter behjerter hverandre når de avtaler å møtes for å kjøpe is.

Hjerter er et overveiende feminint fenomen, altså. Brukt for å markere territorium, befeste vennskap, gruppetilhørighet, avvæpne gryende konflikter, utvise takknemlighet og forståelse, og fortelle det man ikke greier å si.

Men hjerter altså. Hjerter, for svingende. De er jo bare koselige.

God helg til alle mine superbezte bloggizer! <3 <3 <3 <3 <3 <3

Humre...

 

Stikkord:

4 kommentarer

ripsogvanilje

04.06.2011 kl.22:58

Torill: Kjør på!! <3 <3

ripsogvanilje

04.06.2011 kl.22:58

a4liv: Definitivt! Hehe.

a4liv

04.06.2011 kl.21:07

He he, tror "behjerting" blir det nye begrepet for 2011, i fjor var det "askefast" og "framsnakking". I år blir det definitivt "behjerting".

Glimrende :)

Torill

04.06.2011 kl.15:01

Du verden du får sagt det Torunn <3 Jeg har bare to ord jeg: Heia HJERTER!!

Klem <3 (Det ble to til)

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits