Huske å være takknemlig...

Du verden, så travelt det blir når huset renner fullt av ivrige familiemedlemmer som går løs på både inventar og blomsterbed. Sist helg ramlet det på med svigerfamilie. Svigermor (kommende, kanskje, tror jeg, muligens, aldri si aldri, man kan aldri vite og så videre) gikk løs på blomsterbedene med dødsforakt. Ugresset møtte virkelig sin overkvinne og neglisjerte bed og potter ble reddet fra et liv i grått og forsynt med fargesprakende sommerblomster. Innendørs kom det plater og tapet på veggene, lister ble malt og dører byttet. Hvor jeg var oppi det hele husker jeg egentlig ikke, men jeg tror jeg fikk utrettet omtrent ingenting og ellers gikk rundt og virret rundt min egen akse. En helt vanlig dag for min del, med andre ord.
Utover uka har det dukket opp mer tapet og flere lister, og mye tyder på at dette prosjektet kan ha en ende. Det er litt tidlig å si- men det finnes håp.

Jeg får leie NRK P1 i primetime en dag for å kringkaste vår takknemlighet til alle gode hjelpere. Enn så lenge får vi sende takknemlige tanker og huske at vi er vanvittig heldige som er tildelt en familie som trår til når ting virkelig står på hodet og man ikke helt vet hvilken ende man skal ta tak i først.

Jeg er for dårlig på takknemlighet. Det er lett å si takk. Det er verre å si hva man er takknemlig for. Bør nok øve litt der.

 

Én kommentar

Vibeke

26.05.2011 kl.09:59

Så flott Torunn! Gla på dåkkers vægne :))

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits