Levanger flytter 17. mai til 21. mai

Levanger har 1000-årsjubileum i år. I den anledning skal barnetoget på 17. mai bli større enn vanlig, med unger fra hele kommunen, og NRK gjør stas på det hele ved å sende direkte fra jubileumsbyen denne dagen.

Så langt alt vel. Men borgertoget, hvor russen har vært fast innslag, er besluttet flyttet- til 21. mai! De kaller det visstnok "jubileumstog", og det må de jo gjerne ha, det passer seg jo det når man fyller 1000 år.
Hehehe, jeg ler meg skakk. Nå er riktignok Levanger såkalt "slow city", men her har vel noen sakket fullstendig akterut? Det får meg til å tenke på de barna som har bursdag 17. mai, og som tror at alt oppstyret er for dem. Forskjellen er bare at de vokser det av seg.
Russen er henvist til bakerst i barnetoget og invitert til å delta i jubileumstoget. Tradisjonen er at de løper rundt og lager liv i borgertoget- på 17. mai.

Enten har noen glupinger i Levanger Kommune fullstendig mistet grepet, eller så har Levangeravisa oversett pressemeldingen som kom inn 1. april helt til nå.

Hipp hipp hurraaaaa for 21. mai...?!?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits