Hund vs barn

Dårlig samvittighet, kom og gnag meg.

Er i hundetreningsmodus for tida, og oppsatt på å få skikk på den bikkja. I dag har vi hatt to økter- en med litt søk-trening og innkalling. Bare et kvarter, det er ikke vits i å prøve lenger, selv med forskjellige godbiter. Da er han slått av i hodet. Litt lek til slutt og så inn. Etter maten trente vi min favorittøvelse: ro. Ned på gulvet, hunden på fanget og bare være rolige... klemme på hele hunden i mens, dra i ørene, se i munnen, og bare kose. Han gjorde noen spede forsøk på å pense over på lek, dro forsiiiiiiktig i sokken min til den var halvveis av, så på meg, godtok nederlaget og la ned hodet igjen med et sukk. Deilige, deilige bofsen min.
Praktisk å ha en hund som kan slappe av også i uventede situasjoner

Underveis ville en av ungene vise meg noen nye triks på trampolina. -Har ikke tid, skal trene hund. En ville ha noe da hunden skulle få mat. -Har ikke tid, mater hund, fiks det selv. Og hun som kom hjem for sent til å rekke sin leggetid, hun glemte jeg helt å kjefte på... enn DET! Men da hun endelig var på vei i seng likevel og skulle ha kos... -Har ikke tid, koser med hunden.

Men hunden er allerede behageligere å ha i hus, altså. Det funker. Det er verdt det. Det må til for at han skal bli en familiehund.
...sier jeg til mammahjertet, men mammahjertet tenker ikke langsiktig.

I helgen blir det kinotur med menneskebarna <3 Og jeg skal bli med når de spør om å spille kort. Og jeg skal se på trampolinetriksene. Lover.

2 kommentarer

Vibeke

14.04.2011 kl.13:17

Du e go du Torunn :)) Tar di imot besøk i påska?

Katrine

13.04.2011 kl.23:22

DU skriver så bra :D

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits