Tårene triller...

 

Jeg er så glad internett finnes, og for at det finnes noen med kombinasjonen tørr humor, hobbymangel og peiling på å lage hjemmesider!

Se bare på disse sidene- deler du min sans for humor bør de imidlertid ikke beskues i smug mens du sitter i et seriøst møte. Det vet jeg av erfaring. Plutselige FNIIIIIIIS vil forekomme, og tårene vil trille. Jeg fikk en tårevåt avslutning på dagen :-)

Hunder som er opp-nedKim Jong Il ser på ting
Katter i vasker

Og den klassiske LOL-cat-siden:

icanhascheezburger.com

ENJOY!

 

 

Én kommentar

Fotograf83

13.04.2011 kl.12:06

Artige biler:) og jeg er så enig,internett er en genial oppfinnelse:)

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits