Min magiske gudmor

En dag etter min smak; lang, travel og det er ikke engang snakk om å se hvordan kjøkkenbenken ser ut før jeg finner senga. Det er deilig når det går i ett. Jobb. Møter. Opphetede diskusjoner. Lydighetskurs med hunden til slutt. Det er forøvrig håp for bofsen og mor; jeg har skjønt et og annet. Bofsen har skjønt at boller er godt og mor har boller. Da har vi kommet langt!

Da jeg kom hjem skulle jentene ha en prat med Uggidei før de la seg. -Ojojojojoj, sa den minste. -Du mamma, du vet hva som skjer når det blir baby i magen? Da blir den magisk, det er derfor den blir så stor.

Den største ga utfyllende informasjon, nikkende og med alvorlig mine, og så store og så blå øyne som bare barn med Stor, Ny og Viktig Informasjon kan ha. -Ja, det er helt sant, for du vet gudmoren? Babyen bor hos gudmoren inni magen din og hun har næring som babyen får så den vokser og blir stor.

Så er det oppklart en gang for alle.

 

3 kommentarer

tante gunni <3

17.04.2011 kl.20:47

hæhæhæh..den va bra :)

Rita K

15.04.2011 kl.10:32

Gullkorn fra barnemunn :-) LOL!

Lisej

12.04.2011 kl.23:47

hihihi, søtinga ^^

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits