Jippiiii! Vi har dusj!

Jeg finner ikke ord for å beskrive hvor deilig det var å gå inn på sitt eget bad og ta en dusj i går, etter 41 dager uten dusj! Aaaahhhh....  Endelig slipper jeg å tenke på at ungene risikerer "stinky-kid"-stempel på skolen, og jeg kan slå ut velduftende, nyvasket, nykuret hår akkurat når jeg vil :-D


 

Ferdig flis og ferdig dusjkabinett ble feiret med en bedre hjortemiddag i går kveld. Dersom byggmesteren kommer over den lille feildoseringen av tilhørende rødvin, skal nok øvrig møblement komme på plass etterhvert også!

Før og etter-bilder er underveis, det må bare bli "etter" nok først.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits