Stripping og nakne damer på NRK Lørdagsrevyen

Lørdagsrevyen brukte Kamille-reportasjen jeg var med i i en sak om stripping i går. (Klikk på linken for å se hele saken). Saken omhandlet stripperen Hege Grostad, som også er feminist. Kort oppsummert etter min fortolkning av det hun sa, mente at det er for enkelt å si at en kvinne er objektivisert idet hun er avkledd. 

Om noen har lyst til å være profesjonelle stolpedansere og noen har lyst til å se på det, så go ahead. Noen finner glede i å studere kroppsbeherskelsen, noen finner glede i å studere kurvene. (Så varierer det nok litt  hvilken studie de forskjellige strippeshowene legger opp til også, både i koreografi og kostyme... )

Noen tilskuere går vel hjem og tar en håndjager etterpå. So what? Det gjør jo de som ikke går på strippeklubb også.

Det som foregår på dansegulvet på alskens nattklubber etter midnatt er nok ofte vel så utfordrende, dog vanskeligere å kategorisere som "kunst"... Jeg vet hvilket scenario jeg helst hadde sett en av mine døtre i.

Og så er det vel sånn at en stripper per definisjon ikke er en prostituert- men at prostituerte også kan påledanse. Det blir vel litt som at ikke alle med bart er trøndere, men trøndere kan også ha bart.


Blond påledanser


Stripping er sånn omtrent like provoserende som at noen liker brunost. Sikkert fordi jeg synes stripping er like pirrende som brunost. Men for all del- det er skikkelig vanskelig å lage skikkelig god brunost...

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits