Er det rart jeg får problemer med å holde tiden?

Fra jeg går ut døra og til jeg har slått på pc'n på jobb om morgenen har jeg totalt 7 klokker som blir kjapt konsultert.

Først vekkerklokka, i form av "smart-phone'n" iPhone. Men jeg vet ikke helt hvem som outsmarter hvem av den og meg. Da jeg flyttet den til sommertid og fortsatt hadde vekkerklokka på 7 begynte den å ringe klokka 8. Da jeg flyttet vekketiden til 8 begynte den å ringe 7 igjen, helt til jeg programmerte den til å ringe hver ukedag- da ringte den igjen klokka 8.

På badet og kjøkkenet er klokkene skolestartsikret, det vil si de viser et stort 5-minutt for mye. Det husker selvsagt ikke jeg, og blir stressa av dem hver dag. Om jeg hadde husket det, hadde jeg sikkert fortsatt blitt stresset av det.

I bilen har jeg ikke funnet ut hvordan man stiller klokka ennå, så den er på vintertid. Er ikke alltid jeg husker det, heller...

Jeg er stort sett på jobb i kvart på ni- ni-tiden. Den første klokken jeg møter der har også overlevd flyttingen til sommertid.


Når jeg endelig får på pc'en, derimot, har jeg endelig riktig klokke. Og full kontroll! Puh....

Jeg kan ha normal hjerterytme igjen i noen minutter. Helt til jeg har glemt alt om tiden og kaster et blikk på den sjuende klokken og det første som slår meg hver eneste gang er at nå, NÅ, har det klikket for meg....

 

 

Det kan jo forståvidt godt hende. Jeg tror uansett jeg starter neste uke med å stille klokker!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits