Inn på siste runde

2 mnd til termin og inn på siste runde. De siste dagene har storformen kommet med vårsola og vårvarmen. Erfaringen fra sist runde jeg var i fin form var at det neste gang ville lønne seg å ta det med ro, sånn at jeg ikke gikk på en smell igjen. Men ååå, det er så vanskelig! Det er så usigelig deilig å være på jobb en HEL dag, få utrettet noe! Var på første boxer-trening på evigheter denne uka, bare DET! Nei, vi gir gass! Det er så kort tid igjen, på siste runde er det støtet skal settes inn! :-D

Og så badet. Vi har vært uten dusj siden 27. februar, da oppdaget vi ulumsk lukt på soverommet, som ligger vegg i vegg med badet. Opp med vegger, inn med takstmann som kunne fortelle at det ikke var noe å hente på forsikringen. Badet var allerede ubrukelig fordi så mye måtte rives for at takstmannen skulle komme til den konklusjonen, og nytt bad var så definitivt ikke budsjettert inn i vårens investeringer. Nå har vi nylig ligget i bløt ei uke på Tenerife, og da delvis i klorvann, så vi berger jo en stund... :-P Men det er helt fantastisk upraktisk å ikke ha dusj, særlig kombinert med at vi måtte flytte sengen på stua av frykt for å inhalere sopp og mugg. Vi hadde akkurat rukket å begynne på siste etappe av oppussing av gangen også, hadde tatt bort alle oppbevaringsmuligheter og gått over til dunge-system. Kjempepraktisk når to unger har full vintergarderobe som skal av og på hver dag.

Null gang, null soverom, null bad, null dusj. Det gir en god unnskyldning for å dra på treningssenteret, om ikke annet... både for å slippe hospits-stilen, rotet og for å få seg en dusj. Men nå har vi satt i gang med badet. Siden i går kveld er alt revet og kjørt bort, 700 kilo flott flis er kjøpt inn og bært inn- det var trimmen sin for ei diger ku- og jeg var på IKEA en fredags ettermiddag (!!!) og handlet inn baderomsinnredning. Før- og etter-bilder kommer!

Det får så være at vi ikke får kjøpt barnevogn fordi badet må pusses opp. Bleier står oppstablet og det er mye bra i bæresjal har jeg hørt. Har masse stretch-laken i 75-bredde jeg ikke får brukt, det må vel gå an å pakke en liten tass inni noe sånt? Bare vi får dusjet.... jeg trenger ikke spa eller varme kilder, jeg kommer til å føle meg som en dronning på vårt nyflisede bad, inni et 90x90-kabinett av standard sort! Ah... de små gleder :-)

3 kommentarer

Vibeke

05.04.2011 kl.13:36

Jaa.. Den gamle Emmaljungavogna vi fikk som sovevogn i barnehagen t junior'n vårres.. Den står nu så fint enda den ;)

ripsogvanilje

05.04.2011 kl.10:56

Vibeke: Høh? Har vi?

Vibeke

03.04.2011 kl.19:23

Dåkk har jo ei vogn her på Levanger om dåkk trøng?!

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits