Ingen glanset fasade

2011 har så langt vært tidenes opptur. Og jeg lå på sofaen med feber og bange anelser nyttårsaften og lukket øynene og håpet jeg kunne våkne opp i 2012. Så feil kan man ta! Og det blir bare bedre og bedre :-)

Denne mandags morgenen ble torsdag kveld helt uten at rakk så mye annet enn å blunke. Duracell på dagen, bevisstløs på natta. Det å ha bestemt seg for å være dønn konsekvent på kvartalets oppdragelsestema får også tiden til å gå! Ingen skal noensinne påstå at husarrest er en lettvint konsekvens når man engang skal være konsekvent! Men det er med en viss tilfredshet at jeg kan slå i bordet med at vi fortsatt ikke er på vikende front.Nesten der, nesten der....

Jeg noterer meg på bakgrunn av tilbakemeldinger at enkelte leser bloggen min som fanden leser bibelen. La det bare være sagt at den som ikke har sans for galgenhumor, et selvironisk blikk på sitt eget liv og sine omgivelser, eller den som i det hele tatt ikke takler beskrivelser av en tidvis kaotisk og hverdag helt uten fasaden til en perfekt husfrue- må finne seg en annen blogg å lese. IKEA-katalogen, diverse interiørmagasiner, se Herskapelig med Toppen Beck. Et eller annet. Mine rapporter kommer neppe til å være verken Ordning & Reda eller historien om et glanset liv. Jeg er ikke så sikker på at jeg vil ha et sånt liv heller. Det er ikke sånn å forstå at jeg VIL ha det kaotisk. Men, hm, I'm not akkurat the great pretender, jeg tror av en eller annen grunn at folk uansett har fått med seg at her råder en liten smule kaos? Her råder også tvil om barneoppdragelse, tro på at vi er de beste til å ta de riktige valgene, her hersker en uomtvistelig sannhet om at vindusvasken forsømmes, ungene ikke alltid har like sokker på, at vi i løpet av de neste femten årene kommer til å være barnas største mareritt og deres største fans.

 

Jeg digger 8-åringen når vi sier god natt og hun med et bredt, fornøyd smil sier at du mamma, jeg har blitt LOGISK i dag! Og jeg tror jeg går på veggene når den samme 8-åringen glemmer å lukke døra for sjuhundreogåttifjerde gang.
Jeg digger 7-åringen når helsesøstra som har fått beskjed om vi venter med vaksinen til etter ferien i tilfelle hun blir dårlig av den akkurat når vi skal reise, ringer fra skolen og lurer på hva hun skal gjøre, for jenta insisterer på å få sprøyte hun også. Og jeg får bilder i hodet av "gis bort"-annonser med fri levering i området Arktis-Antarktis når vi utkjemper Leggekrigen på tredje uka med den samme 7-åringen.

Med det ønsker jeg alle andre som heller ikke bor og lever i en Blenda-reklame en god kveld. Og for dere som GJØR det- måtte dere ha mental helse til å takle vanskelige flekker.
 

 

 

2 kommentarer

Tove

18.03.2011 kl.14:16

Æ storkose mæ når æ læs bloggen din. Du skriv så godt,å d e rett fra hjerte å itj nå "klæss" om at alt e berre perfekt. Å d ty æ e så godt å sjå,nok tå de "perfekt liv" på de forskjellige bloggan;))

Stå på Torunn. glæde mæ t å følg dæ videre;))

klæm

Catrine

17.03.2011 kl.22:54

Og med det var dagens klokeste ord ytret!! Digg you, hånny :-)

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits