En deilig vårdag

Det kribler i magen av å kjenne på å være frisk og oppegående etter å ha vært "ute av drift" en periode! Så deilig!

Da tenker jeg at i dag,

i solskinn som varmer,

ved synet av bar asfalt,

når glade, bålluktende barn kommer ramlende inn med røde kinn og ketchup rundt munnen,

ved følelsen av en liten tiger som sparker og vokser og gror i magen min,

ved tanken på at jeg har oppgaver å utføre som betyr noe for andre, enten det er fiskesuppa jeg skal lage til familien eller vernetjenesten jeg skal stable på beina for arbeidsgiveren min,

i dag skal jeg bare være takknemlig for at jeg har det akkurat som jeg har det, sammen med akkurat dem jeg har det sånn sammen med. Jeg skal minne hver og en av dem på at jeg er så glad for at de er akkurat sånn som de er, og at de alltid kommer til å være bra nok for meg- akkurat sånn som de er. Og til slutt, før jeg legger meg i  senga mi i huset mitt og sover, akkurat som kjæresten min og barna mine og katten min og hunden min, skal jeg tenke at jeg er bra nok akkurat som jeg er jeg også.
 

 

5 kommentarer

Vibeke

16.03.2011 kl.09:53

Så bra å hør Torunn :)) Ønske dæ ein fantastisk flott dag i herre flotte vårværé :) Å at formen heill sæ :))

Rita K

15.03.2011 kl.20:20

Så godt å hør at formen din (endelig) e bra igjen! Bra timing - håpe dein hold sæ på topp heile neste uke også:-)

Dagen i dag ha vørre topp, heilt enig! Fin dag på jobb, etterfulgt av ein time squash med påfølgende råhard styrketrening, da e d godt å sleng sæ ned på sofaen, nydusja og med god samvittighet:-)

Nina

15.03.2011 kl.19:46

Kjempeflott skrevet

Havfruen83

15.03.2011 kl.16:39

Så enig så enig:) Flott skrevet

Vemund Eldegard

15.03.2011 kl.16:08

Kjempe fin blogg! Skal prøve å følge deg videre! ; - )

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits