Den nakne sannhet- i Kamille denne uken

Fredag kommer nytt Kamille ut- og her er den nakne sannhet om 9 norske damer, inkludert undertegnede. Uten en tråd har vi stilt opp til styling og fotografering av Jan Thomas og Christopher Mørch Husby- men ikke med det mål for øyet å oppleve dét.

Vi har alle vår historie å fortelle om vår kropp, og stiller opp for å melde til alle norske kvinner at vi har en oppgave i å være stolte av den kroppen vi har, med den historien og det livet den bærer på.

Jeg er mektig spent, men også mektig stolt, både på egne og de andre 8 kvinnenes vegne. VG og God Kveld Norge var med på fotoshooten og flere andre aviser har skrevet om oss allerede. Vi blir klistret opp på boards og vi blir reklamert for på TV.

For meg har det vært en grensesprengende og utelukkende positiv opplevelse så langt. Jeg håper at norske kvinner kjenner seg igjen i noen av de ni historiene vi har å fortelle, og at det kan bidra til at flere tenker at de er gode nok akkurat som de er.
Da har det vært verdt å stille kliss naken, uretusjert og dønn ærlig i et av landets største dameblader!


4 kommentarer

myruin

04.03.2011 kl.18:01

Jeg lå å leste kamille på senga i går, og kjente igjen bloggnavnet ditt!

Og du det var 'gøy' å lese! Du ble en inspirasjon! Stå på! :)

Vibeke

04.03.2011 kl.11:35

Løp å kjøp! Glede mæ t å lesa :)

ripsogvanilje

03.03.2011 kl.22:59

Lise: Takk :-)

Lise

03.03.2011 kl.22:48

Oi så spennende!! Må vell kjøp d når d e me kjentfølk da ventle :)

Fin blogg du har! :)

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits