Don't be sad, your boobs ain't bad- they're just a little long

"Det finnes dem som har så mye imot nakenhet at de finner noe uanstendig selv ved den nakne sannhet", sa Francis Herbert Bradley (1846-1924).

Rodney Carrington tolker det kanskje på sin egen måte i videoen under, og uten snev av romantikk eller raffinert poesi, men oppfordringen er klar: vær stolt over de puppene du har... og vis dem fram! :-)

Don't be sad, your boobs ain't bad- they're just a little long.

 

 

Én kommentar

Vibeke

03.03.2011 kl.13:42

Den sangen e faktisk bære heilt hærli! Du e nødt å SMIL når du høre den!.. :)

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits