Jeg har sopp!

Det er helt usaklig og meningsløst at jeg skal vase rundt her med en sykmelding, uten noen annen diagnose enn gravid, som altså ikke er noen sykdom. Gravid er ikke noen grunn til at dynamoen min ryker. Null energi, og tar ikke lading heller. Og en lang rekke idiotiske symptomer som ikke har noe for seg.

Her er det åpenbart noe muffens. Jeg er på leter etter en synder. Og jeg tror jeg har funnet den.

Sopp!
Svart gugge i vinduskarmen, pussig lukt, og stadig mer bulende vegg i dusjhjørnet på andre siden av veggen for sengen vår.

Vi har nå flyttet soverommet inn på stua og min bedre halvdel har gått på veggen med dødsforakt. Han er ikke så vanskelig å overtale når det medfører at han kan ligge i sengen og se Mythbusters hver kveld så lenge vi sover på stua.

En eim av gammel, innestengt kjeller brer seg i hele etasjen. Fuktbeholdningen i sponplater og isolasjon kunne sørget for rent drikkevann for hele Etiopia til over påske.

Krysser fingrene for at det gir positive utslag på formen!

4 kommentarer

ripsogvanilje

03.03.2011 kl.23:00

Lise: Hehe, det går jo itj an å få med sæ aillt da! :-) Men takk for det!

Lise

03.03.2011 kl.22:53

hmmm, æ trur itj æ har fått me mæ at du e gravid æ?! Men gratulere så my!! :D

Enbedrehalvdel

28.02.2011 kl.21:06

Søkk våt vegg. Ingen membran i dusjhjørnet på andre siden. Vann rett på sponplata. Ikke rart det er fuktig. Forhåpentligvis er ikke bærekonstruksjonen skadet, men jeg tviler. Dessverre får vi ikke dekket dette på forsikringen, og dessverre går det heller ikke på eierskifteforsikring fordi man ikke kan vente annet på et så gammelt bad. Etter forskriftene fra den gang det ble satt opp var vel eneste krav at gulvet skulle være vanntett.

Rita K

28.02.2011 kl.20:05

Jordslag? Oppdaga noe lignende i underetasjen hos oss, men det er ikke sopp.. Vi kjøpte luftavfukter, lufta ble helt annerledes og lukta forsvant etter noen få timer. De nede oppdaget da da panelet på en vegg bak senga på et soverom plutselig spratt ut. Ikke uvanlig og heller ikke farlig, men ser ikke fint ut... Går an å få bort noe av det svarte ved å vaske i klor, men her nede tror jeg vi må male litt etter hvert for å få bort alt det svarte... Det var myyye på det ene soverommet...! Langs hele veggen, ca 30 cm oppover veggen fra gulvet, pluss en flekk i stua bak sofaen og på det andre soverommet.... Flytt møblene unna veggen!!

Må innrømme jeg fikk litt panikk da de ringte og sa fra, så for meg tusenlappene fly ut vinduet, men vi endte bare opp med en kostnad på 1500 kr og svææært fornøyde leietakere:-D

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits