En uke til "mitt" Kamille kommer ut...

Kjenner "premierenervene" nå, en uke før Kamille nr. 5 kommer i hyllene! Hva har jeg begitt meg ut på?

Kategoriserer denne under "kjendiser", siden jeg regner med at rød løper-forespørslene kommer til å stå i kø etterpå, både for meg og de 8 andre superdamene jeg deler reportasjen med.

Jadda.

;-)
3 kommentarer

ripsogvanilje

02.03.2011 kl.16:24

Havfruen83: Tuuusen takk skal du ha for den tilbakemeldingen, det setter jeg pris på :-) Lykke til!

Havfruen83

02.03.2011 kl.15:43

Hei:) Vil bare si at jeg syns du er utrolig modig som står frem i kamille på den måten:) Fikk akkurat Ukens kamille i posten og måtte bare skjekke ut bloggen din etter å ha lest om deg i bladet. Kunne kjenne meg selv igjen i en del av det samme.

Lykke til!

Rita K

25.02.2011 kl.16:32

Det skal kjøpes! :-)

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits