Dagens lille nøtt

En unge siper på rommet sitt og den andre har flyttet. Igjen. Den utløsende faktor denne gang var løsningen på et mysterium jeg har fundert på i hele dag. Rettere sagt to. For det første- hva er den lyden borte fra skjenken? Og hvor har det blitt av kattungen? Da jeg først koblet, var det en forsiktig og noe, hm, sammenklemt liten gråpus som ålet seg ut av skuffen med lysestaker. (Den kunne i det minste fått en litt mer saklig plass, den hører på ingen måte hjemme sammen med lysestakene om den først skal sorteres). Fire våkne og avventende barneøyne kikket opp fra en dataskjerm på sofaen, ingen av dem sa noenting før de sa i kor "det var ikke oss". Eller vent nå litt. Den ene sa "det var ikke oss", den andre sa "det var ikke meg".
Strengemamma har bedt dem holde seg langt unna til synderen tilstår....

Edit: Vi oppdaget til ungenes begeistring at det gikk fint an for kattungen å komme seg inn i skuffen fra baksiden av skjenken. Avkom-Opphav 1-0.

3 kommentarer

ripsogvanilje

22.02.2011 kl.18:27

Maria: Ok, da sletter jeg deg på msn, steinalderdame. Hirr.

Tar gjerne en kakao en dag :-)

Maria

22.02.2011 kl.18:20

Hallah! Sjer du har sendt mæ nå sånt msn-greier. Kan itj nå med det æ vettu. Det va Lisa som gjor nå greier en gang, som gjør at du får te å send mæ hilsena. Æ e jo så gammeldags at æ itj vil ha msn vettu! You know me. :):):)

Det hold med mail og telefon! :) Men no har mobilen konka, og den e på rep., så da har itj æ nån telefonnummer på lånetelefon = ingen mulighet for å ta kontakt med omverdenen.... Jau jau! :) Møtes neppå JP en dag da, og ta en kakao?

Maria

liverpoolbeate

22.02.2011 kl.17:42

Hehehe... Stakkars pus...Tar nok litt tid før synderen tilstår, men av erfaring er d den eldste som gjerne lurer med den yngre..:)

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits