På feil sted til rett tid

Begynte å småstresse litt allerede i går, fordi jeg skulle i et møte i dag klokken 8. Hadde det riktignok i Outlook, men hadde ikke fått noen innkalling til det siden det var jeg selv som meldte meg frivillig som flue på veggen fordi jeg ville vite mer om temaet som ble tatt opp. Men hadde klart for meg både hvor og når, det var avtalt muntlig med møtearrangør. Man må bare karre til seg kunnskap, den kommer ikke hoppende av seg selv!

Klokken 8 har i løpet av året blitt tidlig, for som en følge av litt laber morgenform i fjor høst fikk jeg for vane å begynne på jobb 9, og dra 8, samtidig med at ungene drar på skolen. Nå er formen fin på morgenen, men vanen er også så fin at vi holder oss til den. Og å stå opp klokken 6 når man ikke er vant til det... åh... grusomt! Jeg gikk inn i ut-og-fly-modus ved sengetid, den modusen som gjør at man våkner hundre ganger i løpet av natta fordi man er redd for å sovne av.

Klokka seks var jeg raskt oppe, og hadde morgenens forløp klart for meg. Siden jeg skulle ha et annet oppmøtested enn kontoret, hadde jeg min sedvanlige case med autopiloten som overstyrer systemet når jeg skal fra A til B.

Rimelig stolt kunne jeg svinse inn til bedriften jeg skulle på møte i tjue minutter før tiden, selv om jeg brukte ti minutter hjemme på å lete frenetisk etter den systematisk oppsatte fredagshandlelista jeg med stor møye lagde i går kveld. Det gikk fem minutter på å lage en ny også, og den ble faktisk med da jeg dro!
Jeg satt komfortabelt på enden av det store bordet på møterommet deres og fikk gjort unna noe jobb på gjestenett mens jeg ventet på de andre. Presis klokken åtte humret jeg litt for meg selv over at de andre møtedeltakerne ennå ikke var kommet, og ringte en av dem. Deilig å være den som kan si hø-hø og le overbærende av de mest sannsynlige forklaringene som kø, punktering, forsovelse... Overraskelsen var derfor stor da jeg ble møtt med spørsmål om hvor JEG ble av- de satt allerede på møterommet de... VÅRT møterom. På andre siden av byen. Så mye for den følelsen av stålkontroll...Hev meg i bilen og suste avgårde...

 

Jeg priser meg lykkelig over å ikke være den eneste som surrer litt, av og til. En god venninne ga meg dagens latter i går, da hun, antakeligvis godt fornøyd med innsatsen, leverte en fiks ferdig Kaptein Sabeltann i barnehagen, for så å oppdage at karnevalet er i mars.

Det er på tide å ta helg, og dra på helgehandel med dobbelt sett handlelister. Den første fant jeg mens jeg satt i et møte jeg rakk i dag, sirlig plassert som vedlegg nummer tre i HMS-rapporten jeg skrev i går.

5 kommentarer

ripsogvanilje

19.02.2011 kl.12:22

Rita: Har ikke sett en eneste episode av Mad Men- har kun latt meg fascinere av klærne.

Hvis jeg er utsatt for den type behandling, er jeg for blåøyd til å skjønne det, for jeg har ikke merket noe til det :-D

Trude

18.02.2011 kl.23:06

He,he,he.

Må bare le!!!!

Veldig bra skrevet :o)

ripsogvanilje

18.02.2011 kl.23:02

tante gunni: Fersk på blogging, men har lang erfaring i å være distré!

tante gunni <3

18.02.2011 kl.20:21

hæhæh...skjønn itj ka du snakka om da du sa du va fersk i gamet på blogging. du e jo konge!! flire mæ rett i hjel hver gang æ læs innleggan dine. god helg!

Rita

18.02.2011 kl.16:19

Hahaha, at det går an! Må le nok en gang.... Du skriver så bra:-D

Har du sett Mad Men, lurer Erland på? Der "glemmer" herrene i reklamebyrået (i 1960) til stadighet å informere hun ene jenta om møter og endringer... Håper for din del at du ikke er offer for samme dårlige likestillingsbehandling som henne:-p

Ønsker dere er riktig fin og stressfri helg!

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits