Velkommen til min vimseverden

Første publisering herfra, hurra!

Jeg ville ha en blogg fordi jeg har én interesse her i livet som aldri har latt seg rikke ved uansett andre mer eller mindre intense hobbyer av kortvarig og langvarig art, som konfirmasjonsundervisning, meditering, katteutstilling, tae-kwondoe og gulrotslang. Å skrive har alltid gitt meg det utløpet jeg trenger for frustrasjoner, gleder, bekymringer og irritasjoner. Som oftest har det blitt med lange mailer som etterpå har blitt slettet og ikke lagret, små lapper med ufullstendige notater, lange mailer som dessverre ikke har blitt slettet og til og med sendt, og noen dagbøker som er dels skrekkelige, dels imponerende å lese 10-20 år etterpå. Dagbøkene fra 16-18-årsalderen forteller meg at jeg burde virkelig stått på den gangen, da jeg hadde svar på alt og var overbevist om at de var riktige. Egentlig burde verden vært styrt av ungdom i den alderen. Så pur idealistiske, så sterke i troen og så innstilt på å gjøre verden til et bedre sted. En FN-kongress med 200 17-åringer- da kunne ord som HOPE og CHANGE vært på sin plass!

Men tilbake til skrivingen. Jeg hadde så mye glede av den, jeg kan vel finne tilbake til den? Og hva skal jeg skrive om?
Jeg lover at det ikke blir en interiørblogg med fire nesten like bilder av små heklede duppeditter. Ikke at det er noe galt med det. Det kommer bare ikke herfra.
Det blir heller ikke en politisk blogg. Min politiske agenda er nok en smule uklar.
Det blir ikke en moteblogg. Jeg liker klær som ser bra ut og som passer men jeg synes sånne motegreier fort blir kjedelig, for ikke å si meningsløst. Ikke at det er noe galt med det. Jeg ser bare ikke forskjell på høstens sko og vårens sko. Og jeg synes kilehæler er dritstygt. Andre er så mye bedre enn meg på mote.
Det blir ingen litteraturblogg. Jeg elsker å lese hva andre skriver. Jeg leser bare ikke nok til å lage en blogg av det. Og andelen Pondus er vel litt for stor for at jeg kan hevde meg blant fiffen der.
Det blir ingen mammablogg. Joda, jeg har nok en del mammaerfaringer å melde. Men ikke sånn at det blir en mammablogg, da må man jo mene ting om ting man bør kjøpe og ha preferanser på bluser og spasersko og sånn. Og det er det ingenting galt med. Jeg gjør bare andre mammating enn å lure veldig på hva slags mammating jeg skal kjøpe.
Det blir ingen mat-og-vinblogg heller. Ikke helt ihvertfall. Jeg elsker mat, og jeg setter stor pris på god mat. Jeg bruker bare ikke nok tid på det til å lage en hel blogg om det. Og ikke helt en helseblogg heller.Trening er topp, jeg elsker det og har både meninger og noen tips. Men ikke nok til en hel blogg.

Det blir en Torunn-blogg, og jeg kommer til å få utløp for Torunn-ting, og det kommer til å bli surt, søtt, salt og bittert. Dette gleder jeg meg til! :-)
6 kommentarer

Marit

25.03.2011 kl.20:53

Hei! Du skriv bra, og eg lo høgt då eg las dette innlegget. Eg har akkurat byrja å skrive blogg sjølv, og eg kjende meg igjen i måten du skildra bloggen din på, både kva den ikkje skulle vere og det den skal vere. Har lese ein del bloggar i det siste, og din trur eg nesten må vere den eg har likt best til no. Du verkar ekte og ærleg, og det likar eg. Skal føre deg opp i blogglista mi! God helg!

ripsogvanilje

17.02.2011 kl.21:21

Håvard: Motor: check. Har postet bilder av 3 lettkledde damer, og jeg lover at det skal bli både flere og dristigere..

Voksne? Hm, har nevnt meg, men de lærde strides om hvorvidt jeg fortsatt er i puberteten eller om jeg ble voksen.

Fiske: teller fiskepinner?

Jakt: teller kjøttdeig?

Prosport? Hva er det??

Elektronikk: åh, er ikke det liksom tarmene til til alle harde ting med knapper? Jeg kan høre om kjæresten kan skrive et innlegg en gang. Han er sånn ting-med-knapper-kirurg. Jeg vil bare at de virker og slenger dem i veggen hvis ikke.

Resten... skal jeg sveipe innom :-P

Forresten, den Blog Awards... er ikke den veldig sånn at man bør holde seg unna den type tema, men heller konse på leppeforstørrende lypsyler, hvordan-redde-verden-uten-å-få-flekker-på-pumpsene, dagens jævlig-stygge-men-det-er-moderne-for-faen-outfit og "Se min pute som koster 7000 men ikke kan brukes til pute men jeg har lest at den er trendy"? Den eneste mannen jeg har fått med meg der var Tommylife... men nå var jeg ikke der, så hva vet jeg ;-)

Håvard

17.02.2011 kl.16:36

Hei ser med forundring at det bare er jenter/damer/kvinner som har komentert på bloggen din, så jeg tenkte jeg skulle komme med noen tips til temaer som intereserer herremenn (i følge min digitale bladhandel zinio.com): elektronikk, friluftsliv, helse og trening, jakt og fiske, jenter, livsstil, motor, prosport, voksne. Hvis noe av dette er Torunnting kan det jo bidra til å øke fanskaren og korte veien til bloggawards. Uansett en feiende fjong og flott start!

åslaug

13.02.2011 kl.18:00

Grattis med bloggen, Torunn! Gleder meg til å følge deg! :)

Catrine

12.02.2011 kl.17:15

En fantastisk blogg allerede:-) Akkurat sånn som jeg liker, hverdagstanker om hva det skal være!!

Rita K

12.02.2011 kl.16:45

Hurra! Dette var en god idé! :-)

Skriv en ny kommentar

ripsogvanilje

ripsogvanilje

33, Stjørdal

Innviklingshemmet småbarnsmor, eks-trailersjåfør, brudekjolenerd, eks-HR-sjef, Røde Kors-sympatisør og nygift konemor med relativt god selvinnsikt, dårlig tålmodighet og tørr humor. Evner dårlig å skrive ting uten å sette ting på spissen. Venter når som helst en internasjonal utmerkelse for min innsats for menneskeheten ved ikke å ha valgt flygelederyrket. Er skikkelig dårlig med små ting som må danderes og/eller lett går i stykker og setter stor pris på mat som er klissete, elsker rødvin, Italia og alt som kan holde føttene mine varme. Sa opp jobben og tenkte å skrive en bestselger, plutselig. Blogger inntil videre og har en seriøs ambisjon om å betale huslånet med skribleriene mine. Wish me luck.

Kategorier

Arkiv

hits